Annons

Kevin Triguero
Kevin Triguero skriver om träning, hälsa och livsstil för Café.

Annons
 

Tills nästa gång du vill imponera med en hälsosam middag

Jag kom just hem och den här fantastiska middagen står framme och väntar på mig. Hur gott!?! Jag är lyckligt lottad som har en likasinnad flickvän som tänker både nyttigt och gott när hon lagar mat. Jag har länge gått och längtat efter moussaka.

Annons

Ni som ätit moussaka vet att det är bland det godaste som finns.

Som jag känner till det så lagas det traditionsenligt med lamm-/köttfärs, aubergine, vitlök, fetaost och krossade tomater. Vi har gjort några mindre förändringar för att rätten ska passa vår kosthållning aningen bättre.

Ingredienser: Kycklingfärs, vitlök, chili, tomatsås (utan tillsatt socker), ricotta, aubergine och på toppen har vi mager riven ost.

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar