Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

Tills nästa gång du vill imponera med en hälsosam middag

Kevin Triguero  |  Publicerad 2017-08-16 19:58  |  Lästid: < 1 minut

Jag kom just hem och den här fantastiska middagen står framme och väntar på mig. Hur gott!?! Jag är lyckligt lottad som har en likasinnad flickvän som tänker både nyttigt och gott när hon lagar mat. Jag har länge gått och längtat efter moussaka. Ni som ätit moussaka vet att det är bland det godaste som finns.

Som jag känner till det så lagas det traditionsenligt med lamm-/köttfärs, aubergine, vitlök, fetaost och krossade tomater. Vi har gjort några mindre förändringar för att rätten ska passa vår kosthållning aningen bättre.

Ingredienser: Kycklingfärs, vitlök, chili, tomatsås (utan tillsatt socker), ricotta, aubergine och på toppen har vi mager riven ost.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2017-08-16 20:38