Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

Time to celebrate

Kevin Triguero  |  Publicerad 2014-06-03 11:10  | Lästid: 1 minut

Stort tack till er alla som tar er tid till att uppmärksamma mig på min födelsedag. Jag har reflekterat över detta många gånger förr och kommit till insikt med att det betyder så mycket för mig att ni ägnar en liten stund av er tid till att skriva något fint. Tusen Tack!

Ni som följer mig på Instagram vet att jag inledde min dag på min favoritplats, gymet. Jag tränade några kunder tidigt imorse och tränade själv efteråt. Vissa av er kanske tycker att det är galet att jag vill spendera mer tid på gymet denna  dag men för mig är det en plats av ro, glädje, vänskap och utveckling.

Tänkte möta upp min kära mor strax för att äta lunch och senare ikväll ser jag fram emot en supermysig stund med Ellinor. Vi får se vad hon har planerat. Hon menar på att hon inte är romantisk för fem öre, hon tycker det är stjärtigt men det återstår att se. Jag lovar att uppdatera er med hur kvällen går.

Massa kärlek / Kevin

917117_1439350139657243_1948778271_n
Dela på Facebook
Tweeta