Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

Tips – Dessa kostillskott borde du ha!

Kevin Triguero  |  Publicerad 2016-01-30 11:10  |  Lästid: 2 minuter

STRENGTH_7.1_0401_srgb

Nedan följer ett par kosttillskott som om du inte redan har borde du införskaffa.

Glutamin – en aminosyra som kroppen helt på egen hand kan framställa till skillnad från andra aminosyror som vi måste få i oss genom kosten. Glutamin bidrar bland annat till bättre återhämtning, stärkt immunförsvar och bättre muskeltillväxt. Brist på denna aminosyra innebär i princip motsatt effekt. Jag brukar själv inte min glutamin tillsammans med min BCAA under träning alternativt om jag ibland kör ned det i min smoothie på morgonen.

ZMA – en ihopsättning av tre naturliga ämnen – ZINK – MAGNESIUM – B6. Ett kosttillskott som är väsentlig för all som tränar då hjälper med muskelbyggande processer såsom återhämtning, cellreparation, hormonproduktion, etc. Man kan såklart köpa dessa tillskott separat eller som färdig produkt ZMA. Det som är bra med enskilda kapslar är att man kan bestämma när på dagen man ska ta vad medan som sammansättning får man i sig allt på en gång. Magnesium är väsentlig för återhämtning och därför rekommenderas det att det intas fram mot senare delen utav dygnet. Jag har i perioder gjort lite olika men just nu har jag min burk ZMA liggandes i träningsskåpet och tar det strax innan jag ska träna på eftermiddag/kväll.

Du hittar dessa produkter hos Self Omninutrition

Dela på Facebook
Tweeta