Annons

Kevin Triguero
Kevin Triguero skriver om träning, hälsa och livsstil för Café.

Annons
 

Tough Viking 2015

MetroTouch Viking 2015Touch Viking 2015Touch Viking 2015Touch Viking 2015Touch Viking 2015MetroMetroMetroTouch Viking 2015

 

Fotograf: Gustav Gräll

 

Jag blir överlycklig när jag ser på bilder från tävlingen igår. Det är så många känslor som flyter samman att jag inte riktigt kan sätta fingret på det och beskriva det er.

Annons

Jag är sjukt stolt över Ellen som tog sig igenom hela banan och att vi dessutom klarade dem mest fruktade hindren tillsammans. Jag har sprungit Tough Viking ett par gånger tidigare och även om jag börjat tävlingen tillsammans med mitt lag har jag alltid försökt pressa min individuella prestation till max. Igår var det annorlunda och jag fick uppleva en annan sida av Tough Viking, en väldigt viktig egenskap som den här tävlingen bär med sig och det är gemenskap. Herregud vilken ”team-känsla” det är kring det här evenemanget! Allt från tävlanden till amerikanska fotbollspelarna till publiken, alla står där för att heja fram varandra och hjälpa varandra in genom mållinjen.

Stort tack till Tough Viking och Metro för den här möjligheten och tack till hela filmteamet som gjort detta möjligt.

Kärlek.

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar