Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

Träning och njutning

Kevin Triguero  |  Publicerad 2015-07-16 19:48  |  Lästid: 2 minuter

P7780795P7780804P7780823P7780821

 

Wow vad tiden går fort, eller det känns iallafall så. Våra två veckor i Barcelona är nu över och imorgon sitter vi på flyget på väg hem till Sverige. Det är med blandade känslor som jag lämnar Spanien för denna gång. Jag ser ändå fram emot att komma hem och träffa Frankie och också att återuppta mina rutiner. Det har blivit väldigt mycket gott på den här resan men jag har också kompenserat det med en hel del träning. Jag hittade i början på veckan en MMA-klubb och har sedan dess kört 5 pass på klubben och 3 gympass. Jag får sådan lugn i kroppen när jag tränar och kan njuta utav allt annat på ett mycket bättre sätt.

Barcelona är en fantastisk stad som jag verkligen älskar.  Staden har väldigt många sidor och det är just vad jag gillar. Dessutom trivs jag väldigt bra med sol och värme. Jag känner för första gången i mitt liv att jag uppskattar en stund i skuggan, gärna under ett träd och en aning svalkande bris. Dessa två veckor har väckt lite tankar och nu ska jag återvända hem och fundera på hur framtiden ska se ut.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar