Annons

Kevin Triguero
Kevin Triguero skriver om träning, hälsa och livsstil för Café.

Annons
 

Träning stärker oss i vår relation

IMG_5388

 

Väldigt snart är det jul men innan dess ska jag och Ellinor iväg på yoga. Det har blivit vår morgonrutin nu, tre gånger i veckan går vi tillsammans på ashtanga yoga. Jag kan berätta att det har gjort otroligt mycket för att stärka vårt förhållande, dels för att vi funnit ett gemensamt intresse och för att det ger oss mer kvalitetstid med varandra.

Annons

För mig är det otroligt viktigt att hon mår bra, håller sig stark och frisk för hennes skull och för vår skull. Jag har aldrig hållit tillbaks på mina åsikter till henne om vad jag anser vara en stark och frisk kropp och jag tycker att hon sedan våra vägar möttes första gången för två år sedan gjort stora framsteg mot ett hälsosammare liv. Jag ser varenda liten förändring hos henne och hur hon växer som människa och det gör mig trygg i själen.

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar