Annons

Kevin Triguero
Kevin Triguero skriver om träning, hälsa och livsstil för Café.

Annons
 

Utveckling och välmående i fokus

P7870470P7870476P7870475P7870474P7870478

Det är fortfarande supervärme som råder i Barcelona och det lär nog hålla i sig fram till slutet på september som jag förstår det. Numera underlättar det dock då jag kan svalka mig ute på terrassen med min nya utedusch.

Annons

Det är en riktigt skön känsla att duscha utomhus och njuta av den fina utsikten.

Jag har dragit åt kosten igen då jag har lite plåtningar och lite annat inbokat som kräver att min fysik är på rätt plats. Det blir ca 300 gram grillad torskrygg med grönsaker och en halv avokade till två måltider om dagen och det kompletterar jag med ytterligare två mål där ena består av ca 200 gram kalkon, 30 gram nötter och en frukt och den sista består av ca 8-10 äggvitor, bär och 30 gram nötter. Jag är inne nu på andra dagen med tanke på att jag varit på semester och det känns jäkligt skönt i kroppen och sinnet med ren näring. Jag känner mig direkt mer full av energi och mycket sundare i kroppen.

Idag körde jag bara ett pass under dagen och då körde jag styrka, push & pull. Började med att supersetta bänk och rodd-drag med stång och efter 3 stigande set gick jag över till 3 drop set. Jag drog på ordentligt på bänken och jobbade mer med tidsintervaller på rodden. Det var riktigt skönt att få ta ordentligt och jag hade sjukt skön pump efter passet.

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar