Annons

Kevin Triguero
Kevin Triguero skriver om träning, hälsa och livsstil för Café.

Annons
 

Vad får dig att tända till?

Idag började min ”diet”. Ja, vi kan använda det uttjatade begreppet för att beskriva en viss kosthållning. För mig handlar de kommande veckor enbart om att bli så deffad jag bara kan. Det är årets höjdpunkt och för mig är det viktigt att känna mig i mitt livs bästa form.

Jag lägger ned extremt många timmar om året för att ge mig dem bästa förutsättningar att glänsa vid stunder som denna. Det är en ständig mental kamp mot mig själv och alla frestelser runt omkring.

Jag brinner till av tanken. Jag målar upp en mental bild av den jag vill vara. Och jag antar utmaningen.

Så ser jag på min resa och det håller mig motiverad varje dag.

Annons
Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar