Annons

Kevin Triguero
Kevin Triguero skriver om träning, hälsa och livsstil för Café.

Annons
 

Våga välja färg

Höst1Gul1 Gul2 Gul3 Gul5Min första tanke var ”fan va jag gillar hösten” men sen slog det mig att det inte låg någon större sanning i det. Jag älskar dock de vackra färgerna som tar uttryck under höstens gång.

Övergången mellan höst och vinter kan kännas mörk och kall och av den anledningen vill jag hitta saker som lyser upp tillvaron. Därför tycker jag att det är extra viktigt under hösten att inte fastna vid dem traditionella färgtonerna utan våga ta ut svängarna med lite färg.

Annons

Gör det enkelt och billigt för dig själv. Hela min outfit förutom bootsen kommer från H&M. Och kom ihåg att investera i ett par Boots!

Foto: Michaela Andersson

 

 

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar