Annons

Kevin Triguero
Kevin Triguero skriver om träning, hälsa och livsstil för Café.

Annons
 

Välj din stil i vår

    
foto: Michaela Andersson

Det känns som om våren snart är här på riktigt och jag längtar tills det är så pass varmt att jag med största säkerhet kan plocka fram alla vår- och sommarkläder. Något jag alltid plockar fram så snart jag bara kan är mina espadrillos.

Annons

Jag tycker det är det mest bekväma man kan gå i under sommaren och dessutom är det ett snyggt vardagsval av skor. Ett annat plagg som jag införskaffat och som jag verkligen fastnat för är den sjysta kavajen från Dstrezzed. Den gör sig riktigt fin med både en t-shirt, linne och skjorta. Definitivt ett plagg som jag kommer använda mycket i sommar.

Kavaj: Dstrezzed | Linne: H&M | Jeans: Reign Italia | Skor: OAS | Accessoarer: Noie

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar