Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

Vår resa är nu slut

Kevin Triguero  |  Publicerad 2016-01-20 21:35  |  Lästid: 1 minut

IMG_3394

Jag får väl, liksom Ellinor, berätta för er att vårt förhållande har nått sitt slut. Det är säker många utav er som läser båda våra bloggar och känner oss ganska väl vid det här laget. Det har säkert oss lett till insikten om att vi är två väldigt olika individer som försökte få ett liv ihop där kärleken förenade oss. Jag har varit ganska frånvarande från allt de senaste dagarna för jag har helt ärligt inte kunnat tänka på mycket annat än detta svåra beslut och känslan utav behöva leva med hur det påverkar mig och henne. Även fast beslutet kommer från min sida så har jag svårt att smälta situationen.

Jag vill inte gå in i detalj på anledningen då jag känner att det är privat.

Dela på Facebook
Tweeta