Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

Varför stoppar man i sig sådant som skadar kroppen?

Kevin Triguero  |  Publicerad 2016-05-26 21:50  |  Lästid: < 1 minut

egen odling

Lång dag idag och trött. Jag drog på mig en förkylning i helgen som ännu inte släpps. Jag kurar med citron, ingefära, vetegräs och spirulina i mängder och hoppas på att det ska trycka tillbaks infektionen som jag har i kroppen. Det är väldigt sällan jag blir sjuk och dem gånger de senaste åren som jag blivit sjuk så har det varit i samband med att jag bryter mina sunda rutiner och har en kortare svacka med dålig mat. Jag märker verkligen vikten av en sund kosthållning och numera har jag svårt att motivera mat som inte gynnar min hälsa och utveckling.

Idag under lunchtid hade en kollega köpt sig en hamburgare på B.K och jag satt där med en vällagad kyckling file och grönsaker. Han tittade på mig och sa ”en sån hade du önskat va?”. Jag svarade med detsamma att jag har svårt att motivera mig själv att stoppa i mig sånt som skadar mig mer än vad det gynnar min kropp och hälsa. Dessutom, just nu, när min kropp är svag behöver den inte ytterliga saker som skapar infektioner i kroppen utan snarare näring för att bekämpa den befintliga.

Som ni kanske märker är det hela tiden medvetna val som jag gör för att värna om min framtid. Det är inte så himla komplicerat att göra det utan det räcker med att man tänker till en gång extra.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar