Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

Vem inspirerar du?

Kevin Triguero  |  Publicerad 2016-08-14 14:37  |  Lästid: < 1 minut

https://youtu.be/R3BwZuMClJg

Nu drar jag iväg och kör ett HIIT pass som kommer få mig att gråta och jag gör det med glädje. Det blir löpning, trappor och som avslut handstående. Detta är sann fysiskt utveckling, att våga kliva ur sin bekvämlighetszon och göra det som utmanar en. Det bygger inte bara upp min fysik utan även mig inifrån, min självkänsla och min identitet. Jag lär mig om mina begränsningar och ger mig också en insikt i vad jag är kapabel till. Det jag ska göra nu kan ingen ta ifrån mig och det är endast mitt arbete, bara mitt, som kan ta mig dit jag önskar.

Jag lämnar er med denna video som inte har med träning att göra men den här unga killen inspirerar mig. Han inspirerar mig med sina sunda värderingar och utvecklande sinne.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar