Annons

Kevin Triguero
Kevin Triguero skriver om träning, hälsa och livsstil för Café.

Annons
 

Vilken känsla

Vet att jag om några dagar förmodligen kommer ångra mina ord men vilken känsla att äntligen vara hemma. Gång på gång tycks ordspråk alltid stämma överens med verkligheten, ”borta bra men hemma bäst”.

Jag har haft ett par fantastiska veckor i Spanien med en bra blandning utav, vänner, semester, träning, PT, modellandet, sol och värme men nu känner jag att det ska bli skönt att återgå till rutin. Att för en liten stund få sätta mig själv och min egna utveckling i fokus och andas ut. Ni som följer mig på instagram såg att jag ganska snabbt efter hemkomst tog mig till gymet. Jag körde igenom ett lättare pass för att få av mig energi men också som ett litet avslut på den senaste månaden. Det är skönt att sätta tydliga avslut och samtidigt en tydlig linje för en början på en ny period.

Annons

Det blev 4 varv –
1 minuts boxningsintervaller
12st chins
30 armhävningar
3*20 sek repintervaller
25st mage

Kändes bra med lite tempo, få upp pulsen och känna av rytmen i kroppen.

I morse var jag med Bingo och besökte min sponsor Self Omninutrition. Sjukt trevligt och det känns verkligen som himla bra att kunna samarbeta med ett varumärke som alltid strävar efter att vara i framkant och där kvalité, genuinitet och känsla är tydliga värdeord som genomsyrar tankesättet och varumärket.

10464317_10152931392963356_4047435296364367519_n

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar