Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

Vinnarna i Fitness for Men

Kevin Triguero  |  Publicerad 2015-05-22 16:25  |  Lästid: < 1 minut

_MG_9070Foto: Linda Himsel & Styling: Sara Sethsson

Riktigt roligt att ni vill dela med er av era tankar kring vad motivation egentligen innebär och för mig är ni alla vinnare för att ni våga dela med er av det ni tycker. Enligt min mening kommer motivation inifrån och innebär för mig strävan efter att varje dag träna eller jobba hårdare för att utvecklas som person och nå mina mål. Motivation är drivkraften som får mig att agera oavsett dag, tid och plats.

Jag har lottat fram 5 vinnare och ni kommer få en helårsprenumeration av Fitness for Men. Skriv ett mail till kevin@metromode.se med ditt fullständiga namn, adress och telefonnummer.

Vinnarna är:

Magnus, Victor Axelsson, August, Firat & Filip

GRATTIS !! 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar